Leta i den här bloggen

Summa sidvisningar

12 oktober, 2011



Egen tillverkning...............Keramik är en av mina hobbys........Tyvärr har jag ingen brännugn så det var ett tag sedan nu. Nu har det visst kommit ut med lera som man kan bränna i vanlig ugn, men det blir ju inte samma sak

Det här överkastet köpte jag på tradera som nu finns i gästrummet. Det är likafint i verkligheten som på bilden.
Var helt nytt och kom från Kina.

Stora stenen








Stora stenen ligger på kosidan vid sjön Möckeln........Jag tyckte det var en fin plats att stanna vid när jag cyklade runt sjön i ungdomsdagar.
Här kunde man sitta i lugn och ro när man var glad eller ledsen eller ville bara vara själv en stund.
Stora stenen ser du till höger.

12 okt kl 09.25

Suttit en stund vid datorn..........inne på facebook och kollat runt. Solen skiner så fint ute och det är en fin dag. Men inne tycker jag det är lite kyligt så bäst att sätta på något element ............längtar redan efter våren.
Äntligen fick jag till sidmenyn på höger sida......Har jobbat med den i flera timmar innan jag fattade hur jag skulle göra. Men skam den som ger sig.
Idag har jag inte gjort något vettigt alls, bara tagit det lugnt och ringt några samtal. Visserligen står både tvättmaskin och diskmaskin på och surrar men de sköter sig själva tills det är dags att plocka ur och hänga.
Zorba är så lugn och ligger i min säng och jag ser att hon har bäddat om. Bilbo ligger väl också och kurar någonstans. Sambon ute i skogen för tredje dagen i rad och hoppas få sikte på älg eller annat. Får väl se om det kan bli något idag, men tror inte det för telefonen har inte ringt.
Är så trött och karlavagnen är slut nu så då väntar väl bara sängen
Har spelat betapet ett par gånger men nu orkar jag inte mer spel ikväll

Bloggintresserade

Mitt foto
Uppland, Sweden
Är förlovad och sambo. Jag har två söner födda 72 och 76 och jag har två barnbarn. Har hund och katt