Leta i den här bloggen

Summa sidvisningar

07 oktober, 2011

Fredag och det regnar som bara den och blåser, riktigt höstrusk.
Hann inte upp ur sängen idag förrän vi fick främmande till frukosten.
I eftermiddag kommer det två besök och i morgon främmande från Skinnskatteberg på eftermiddagen.
Då får jag även massor av äpplen som jag måste ta rätt på...........det får bli äppelmos på det mesta. Det är ju gott att ha hemma i frysen. För det blir nog att frysa in det mesta för jag har inte så många tomma glasburkar.
Tvättmaskin snurrar första omgången men det blir nog två omgångar till. Skulle behöva dammsuga övervåningen också men har ingen lust......men måste väl om inte sambon gör det förstås. Det är jobbigt att hålla rent överallt i ett stort hus med fyra våningar. Vi anlitar städfirma lite då och då och utnyttjar rotavdraget. Det är så skönt och få allt städat på en gång så det är värt varenda krona.
Nu ska jag baka något till eftermiddagskaffet. Antingen en toscakaka eller äppelkaka, kanske blir både ock.
Det gäller bara att komma igång. Till middag ska det bli kokt kyckling eller stekt i ugn.
Maten blev god och vädret har blivit bättre.
Ulla ringt från Västerås, kul prata med henne synd att hon bor så långt från mig. Skulle önska att vi kunde träffas lite oftare. Vi fick kontakt genom datorn får många år sedan.
Nu ska jag snart kolla Glamour och sedan blir det att hålla tummarna för Sverige i fotbollen. Lägger mig i sängen och tittar tror jag. Både på gott och ont och ha tv i sovrummet.....det blir att man tittar varje kväll istället för att sova i skaplig tid......det blir alltid så sent.
På bilden är det jag själv som jag ser ut idag. Jag brukar ta en ny bild då och då med web-kameran som sitter på dataskärmen.
Klockan är nu 8 minuter över midnatt och jag har suttit här och lyssnat på radioviking samtidigt som jag försökt få den här sidan iordning som jag vill ha den. Än är jag inte nöjd, jag måste lära mig lite mera hur det fungerar.
Min sambo har lagt sig och jag sitter här själv och knappar lite. Har varit inne på Facebook och spelat lite mahjong som jag tycker är ganska kul. Även kollat lite på farmville som tar alldeles för lång tid och jag funderar skarpt på att ta bort eländet. Jag har ju så mycket annat som jag vill göra och egentligen måste göra. Huset är stort och det skulle behövas städas överallt.
Jag har lite svårt att utföra allt som jag skulle vilja göra pga artros i mina knän och övervikt. Banta ja det borde jag verkligen göra men det är svårt .....har försökt många gånger men jag gillar god mat och annat onödigt....får se om jag kan ta tag i problemet.
Nu ska jag nog leta mig in i sovrummet och försöka sova några timmar. Snart vaknar väl min vovve som är 11 år och vill ut. Hon har börjat säga till en eller två gånger per natt att hon vill ut. Ganska jobbigt när man är trött och ska ner för trappan och öppna dörrn.

Bloggintresserade

Mitt foto
Uppland, Sweden
Är förlovad och sambo. Jag har två söner födda 72 och 76 och jag har två barnbarn. Har hund och katt